Beszélgetés a Klubrádióban és dedikálás a Láng-Téka könyvesboltban2016. június 11-én délelőtt fél tíztől tíz óráig beszélgetés a Klubrádióban, és délután fél öttől, fél hatig dedikálás a Láng-Téka könyvesboltban. (Balról jobbra a képen többek között látható Horváth Zoltán Rédei Éva, T. Horváth Éva és Charles Fejtő)


(Erre a linkre kattintva, meghallgatható a beszélgetés)


A Klubdélelőtt című műsorban Kun Zsuzsa beszélgetett T. Horváth Évával, S. Nagy Katalin által írt T. Horváth Éva monográfia megjelenésének ürügyén, a művész életéről és festői törekvéseiről. Ez már a harmadik bemutatója volt a könyvnek. Az első 2016. május 18-án az Írók Boltjában lett megtartva, amelyben Szilágyi Ákos költő, esztéta beszélgetett a szerzővel és a művésszel, a második pedig 2016. május 28-án Szigetszentmiklóson az Arnolfini Fesztiválon, ahol Lakner Zsuzsa mutatta be a könyvet szintén a szerző és szerzőtársak, valamint az alkotó jelenlétében. De a bemutatók ezzel még nem zárultak le, mert 2016. június 15-én, a RaM Colosseumban (Radnóti Miklós Művelődési Központ) kiállítással egybekötött könyvismertetőt tart Mélyi József művészettörténész. Ezt követően pedig a nyár folyamán a megérdemelt pihenő és a további alkotó munka következik.


Dokumentációk az eseményekről Továbbá a könyv megvásárolható Budapesten a Láng-Téka könyvesboltban és az Örkény István könyvesboltban.


Láng-Téka előtt Alföldi László és Lakner ZsuzsaLáng-Tékában Charles Fejő (Fejő Ferenc fia) és Horváth Zoltán (Éva testvére)Szigetszentmiklóson, az Arnolfini Fesztiválon tartott könyvbemutató képeiből.


Lakner Zsuzsa

S. Nagy Katalin és lehajtott fejjel Perneczky Géza.

Kováts Albert, T. Horváth Éva és Hárs kati

A házigazdák, Horváth Ira (aki nagy lépésekkel épp kilépni készül a képből) és Zsubori Ervin ( a kép jobb szélén, aki már félig kint is van) .

Szilágyi Ákos, T. Horváth Éva és S. Nagy Katalin az Írók Boltjában tartott első könyvbemutatón.

Telt ház az Írok Boltjában a könyvbemutatón.


Még a lépcsőn is álltak. Volt aki úgy fogalmazta, hogy még a lépcsőn is "lógtak".A közönség soraiban többek között Kovács Albert, Váli Dezső, Kemény Zoltán, Gábos József és Alföldi László.

T. Horváth Éva dedikál, Váli Dezső az könyvet lapozgatja, középen pedig Balázsi József  Attila a dedikációra vár.
Horváth Zoltán videót készít. De a kép jobb szélén látható még a könyv két alkotó közreműködője, Sebes Katalin szerkesztő,és Zsubori Ervin a könyv tervező tipográfusa.

Horváth Zoltán

Szilágyi Ákos

T. Horváth ÉvaKelle Antal és T. Horváth Éva.


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

T. Horváth Éva fénykép dokumentumai